Ambachtelijk Chocolatier
Holle Bolle
gcv
Holle Bolle gcv - Alle rechten voorbehouden. Alle informatie is onder voorbehoud van drukfouten, productwijzigingen en vergissingen
Over Holle Bolle

Na een opleiding als restauranthouder ben ik, Roux Wendy, in 2002 gestart met een opleiding van ambachtelijke chocolatier en suikerbewerker. Na 4 jaren van experimenteren en creŽren heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn beroep te maken.

Gepassioneerd als ik was tijdens mijn eerste kennismaking met het vak chocolatier en nog altijd ben probeer ik de chocolade die Holle Bolle maakt te voorzien van een unieke smaak en een extra dimensie namelijk: vakmanschap

 

- Holle Bolle kan op vraag van u, de klant een geheel eigen Praline ontwikkelen al dan niet voorzien met uw eigen logo en smaak

 

- Holle Bolle maakt pralines naar eigen smaak en recept. Sommige zelfs seizoens gebonden. Dit geeft ons de mogelijkheid om steeds met verse producten te werken en u opnieuw te verrassen.

 

- Voor ons gamma biologische en fairtrade producten maken we gebruik van ingrediŽnten en chocolade van boeren die door overheidsinstanties worden gecontroleerd en gelabeld.

 

- Holle Bolle is meer dan een ambachtelijk chocolatier. We willen u laten kennismaken met de diversiteit van cacao en chocolade. U kan dan ook bij ons terecht voor workshops, proeverijen, teambuildings, en zo veel meer.

 

Na een succesvolle start in Z- Zussen-B is het tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven. In dit voormalig cafť hebben we meer ruimte om onze klanten te ontvangen, workshops en meer aan te bieden. Neem regelmatig een kijkje op de site om op de hoogte te blijven van de evolutie.

Fonteinen
Workshops
Ontbijtmanden
Geschenken
Pralines
Agenda
Over Holle Bolle
Home
Contactgegevens
Cream tea